16 september – durf & doe dag

Op 16 september hadden wij een super gezellige open dag met als thema The Buffalo’s in Wonderland.

Iedereen die langs kwam is in een wondere wereld terechtgekomen van spelletjes die je net even op een andere manier speelt en broodjes en koekjes in rare kleuren, tunnels door een donker doolhof, klimmen en klauteren op ons eigen gemaakte hindernisbaan en natuurlijk kon er geknutseld worden.

Aan de lange tafel kon lekker koffie, thee, limonade en water gedronken worden terwijl je lekker kon bijkletsen. Onze eigen Mad Hatter gaf iedereen informatie en een stempelkaart voor de activiteiten.

Heb je de open dag gemist?

Geen probleem! Ben je tussen de 5 en 99 jaar, dan mag je altijd een keer langs komen. Laat dit wel even weten aan de juiste leeftijden groep zodat wij je kunnen vertellen of we op locatie zijn of ergens anders avonturen beleven.

https://www.thebuffalos.nl/speltakken/