Kijkje nemen?

Een keertje komen kijken of lid worden?
Scouting The Buffalo’s is een actieve en gezellige vereniging in Zandvoort. Scouting is populair en met bijna 70 leden is Scouting The Buffalo’s springlevend!

Als je lid wilt worden van Scouting The Buffalo’s dan is er de mogelijkheid om eerst drie keer te komen kijken bij de speltak van jouw leeftijdscategorie. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt voor het eerst kennis met ‘Scouting’ en de groep. Mocht je het toch niets vinden, ben je nergens toe verplicht. Overtuigd? Klik dan hier om je online aan te melden voor een bezoek (geheel vrijblijvend) of kom een keertje langs! Wij hebben iedere week opkomst, behalve in de schoolvakanties. Het is aan te raden om voor een eerste bezoek even contact op te nemen, want het kan zijn dat de groep een opkomst buiten de deur heeft. Dit kan via mail ( info@thebuffalos.nl) of telefonisch buiten werktijden: 06 3023 1975 (Jan-Hilco Dietz).

Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je een compleet uniform dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Uniform (Scoutfit)
Bij scouting draagt iedereen een uniform, ook wel de ‘Scoutfit’ genaamd. De reden hiervoor is simpel: iedereen bij scouting is gelijk (uni-form), bovendien kan iedereen elkaar herkennen aan de geel/blauwe das! Deze das krijg je van de groep bij je installatie, samen met de bijbehorende insignes voor op je blouse. De blouse zelf kun je kopen bij één van de ScoutShops in Nederland, de dichtstbijzijnde is in Haarlem. Bij de ScoutShop kun je naast kleding ook allerlei materialen kopen zoals een slaapzak, zaklamp of rugzak.

Scoutfit is erg divers!

Contributie
Scouting is voor iedereen, jong en oud, arm of rijk. Daarom houden wij de contributie zo laag mogelijk. Een lidmaatschap van één jaar (januari t/m december) kost 102,50 euro per jaar. Daar zitten alle algemene kosten in. Wanneer er uitstapjes gemaakt worden en er zitten extra kosten aan verbonden, dan proberen wij deze zo laag mogelijk te houden.

Scouting Nederland
Op het moment dat je lid bent van Scouting The Buffalo’s, ben je automatisch lid van Scouting Nederland. Dit lidmaatschap omvat voor iedere scout in Nederland hetzelfde.

Als lid van Scouting…

– Beleef je een ontspannen tijd in de buitenlucht!
– Ontmoet je nieuwe vrienden!
– Kampeer je in mooie natuurgebieden!
– Leer je je eigen grenzen ontdekken!
– Ontvang je een echte Scoutcard!
– Krijg je korting op bepaalde artikelen in de ScoutShop!
– Ontvang je 4 x per jaar Scouting Magazine!
– Vorm je samen met 32 miljoen andere internationale scouts de grootste jeugd- en jongerenorganisatie wereldwijd!
– Ontmoet je mensen uit andere culturen!
– Ben je ook lid van de internationale Scoutingorganisaties WOSM en WAGGGS.
– Kun je deelnemen aan een Wereld Jamboree of een van de internationale partnerships!
– Ben je verzekerd bij de collectieve WA- en ongevallenverzekering van Scouting Nederland!

Meer informatie of aanmelden?
Mocht je meer informatie willen dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@thebuffalos.nl of buiten werktijden bellen met Jan-Hilco Dietz (06 3023 1975).