Jantje Beton weer van start!

Van 6 t/m 11 maart is er weer de jaarlijkse Jantje Beton Collecte. 50% van deze collecte gaat naar onze groep! Ook dit jaar zullen wij actief collecteren, zowel deur-aan-deur als online!

Dit jaar lopen wij in Zandvoort-Noord. We verzamelen iedere doordeweekse avond om 17:45 uur op het troephuis. Vanaf dit adres vertrekken wij om 18:00 uur in kleine groepjes (onder begeleiding van minimaal één 18-plusser) naar de verschillende straten om te collecteren. Kom als het mogelijk is op de fiets. Om uiterlijk 20:00 uur verzamelen de groepjes weer op het troephuis om de collectebus in te leveren. Voor je inzet die dag krijg je nog wat te drinken en te snacken als beloning. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jan-Hilco (06-30231975 / info@thebuffalos.nl.

Op zaterdag 11 maart collecteren wij van 13:00 tot 17:00 uur bij de winkels in Zandvoort. Wij verzamelen op het clubgebouw en zullen van daaruit naar de winkels gaan. Kom als het mogelijk is op de fiets. Om 17:30 uur sluiten we gezamenlijk af. Het kan zijn dat er op zaterdag ook nog straten gelopen worden, afhankelijk van de opkomst doordeweeks.

Uiteraard collecteren wij in zichtbaar uniform, dus doe voldoende warme kleding onder je uniform aan en uiteraard een jas er overheen. Graag wel de jas aan de bovenzijde open waar mogelijk, zodat de das/uniform zichtbaar is en de mensen kunnen zien dat wij van scouting zijn.

Net als vorig jaar kunnen wij ook online collecteren. En weet je wat nou zo mooi is? We kunnen nu al beginnen met collecteren! Hoe? Dit kan op verschillende manieren:

Maak je eigen online collectebus aan (en volg LIVE hoeveel je hebt opgehaald)
• Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/
• Maak een login aan of log in met je e-mail adres
• Selecteer ‘Scouting The Buffalo’s – Zandvoort’ als club waar je voor collecteert
• Vul je gegevens in en vermeld waarom je collecteert (bijvoorbeeld voor spelmateriaal of een lage contributie)
• Deel je collectebus via Social Media (Facebook, LinkedIn en Twitter)

Deel de algemene Scouting The Buffalo’s collectebus
• Ga naar https://jantjebeton.digicollect.nl/
• Klik rechts bovenin in het zoekvenster ‘Zoek een collectant’ en kies ‘Scouting The Buffalo’s – Zandvoort’
• Bij ‘Deel deze collectebus’ zie je de opties om de pagina te delen
• Je kunt ook deze directe link delen:
https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-the-buffalo-s-zandvoort

Overigens kunnen familie, vrienden en bekenden ook voor ons collecteren door een eigen collectebus aan te maken. Alle hulp is mooi meegenomen. Wij hopen dat iedereen zijn/haar steentje bij wilt dragen!