Scouting The Buffalo’s weer van start: kom meedoen!

Zaterdag 28 augustus begint Scouting The Buffalo’s weer aan een nieuw seizoen. Scouting staat voor uitdaging, ontwikkeling en vriendschap. Koken op houtvuur, kamperen onder de sterren, (internationaal) vrienden maken; allemaal activiteiten die wij bij The Buffalo’s ondernemen.

Spreekt dit je aan en ben je tussen de 5 en 18 jaar? Kom dan zaterdag 28 augustus naar onze Familie Durf & Doe Dag. Zowel jong als oud kan actief meedoen met alle activiteiten. Het programma is van 14:00 tot 16:00 uur op het scoutingterrein aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

Ben je 18 jaar of ouder en ben je vrij op de zaterdag? Kom dan eens kijken of leiding/vrijwilliger iets voor je is! Je hoeft geen ervaring met scouting te hebben.

Kun je niet op zaterdag 28 augustus? Kom dan eens kijken tijdens een van onze reguliere zaterdagopkomsten die starten vanaf 11 september.