hevigvuur.jpg

Fysieke opkomsten weer van start PDF Print E-mail

Geweldig nieuws! Vanwege de versoepelde regelgeving vanuit het RIVM, mogen wij als scoutinggroep weer fysieke opkomsten hebben. Dit gaat volgens scherpe richtlijnen, opgesteld door het RIVM en Scouting Nederland. Onze leden hebben hier een digitale brief over ontvangen, welke ook te lezen is door hier te klikken.

Verdere informatie over de richtlijnen van Scouting Nederland kun je vinden op www.scouting.nl/coronavirus

 
Scouting The Buffalo’s zoekt leiding! PDF Print E-mail
Scouting The Buffalo’s zoekt leiding!

Bij Scouting The Buffalo’s Zandvoort werken wij met vrijwillige leiding. Een hoop enthousiaste, jonge en gemotiveerde mensen die samen van Scouting een leuke vereniging maken en zich 100% inzetten voor de kinderen. Scouting The Buffalo’s telt bijna 60 leden, van jong tot oud. Iedere zaterdag komen wij bij elkaar in het clubhuis aan de Thijsseweg in Zandvoort.

Momenteel groeit het aantal jeugdleden gestaag. Daarom zijn wij voor de leeftijdscategorie 8 t/m 15 jaar per direct en dringend op zoek naar (team)leiding. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Zandvoort en omgeving betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?
Bij Scouting leren we kinderen op een veilige en speelse manier kennis maken met scoutingactiviteiten. Wij zoeken iemand die deel wil uitmaken van ons vaste team. Dit betekent dat je je inzet voor de groep en de activiteiten die we doen, dat je ideeën hebt en je creatieve input levert, dat je enthousiast bent en graag meedoet. Maar het belangrijkste is dat je wilt omgaan en interactie wilt hebben met kinderen. Wij besteden veel aandacht aan de doorlopende leerlijn, thema’s en activiteiten.

Als leiding/teamleider hou je je bezig met de volgende activiteiten:
 • Begeleiden tijdens de opkomsten op zaterdagmiddag en op kampen
 • Organiseren van opkomsten, bedenken van activiteiten
 • Regelmatig evalueren en overleggen met het team

Belangrijk:
 • Je bent op zaterdag beschikbaar (van 13:00 tot 18:00 uur)
 • Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je bent bereid een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
 • Je bent bereid een leidingkwalificatie te halen en eventueel andere kwalificaties zoals de kampkwalificatie

Wat hebben wij te bieden?
 • Vrijwilligerswerk in een mooie natuurlijke omgeving
 • Wij zijn een gevarieerd en veelzijdig team waarin iedereen geaccepteerd wordt zoals hij/zij is met ieder andere kwaliteiten
 • Een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren
 • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers
 • Het opdoen van veel nieuwe contacten binnen de groep en de regio
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Dus: ben jij 18+ en lijkt het je leuk om ons leidingteam te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact met ons opnemen via mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06-30231975.

 
Laat je uitdagen op de Durf&Doe Dag! PDF Print E-mail

Gamen op je PS4 is chill, maar The Buffalo’s dagen je pas écht uit! Test op zaterdag 14 april je survival skills door bijvoorbeeld vuur te maken. Bewijs dat je stamina hebt en leg de Obstacle Run met spectaculaire hindernissen als snelste af. Of laat je liever je creatieve kant zien bij het hout bewerken? Meedoen kan van 5 t/m 18 jaar. Hoe ouder je bent, hoe groter de uitdaging!

De Durf&Doe Dag is op zaterdag 14 april van 14:00 tot 16:00 uur en wordt georganiseerd door Scouting The Buffalo’s. Deelname aan deze dag is gratis. Alle activiteiten zijn op het scoutingterrein aan de Duintjesveldweg in Zandvoort.

 

Onze locatie  

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

RocketTheme Joomla Templates