sjorringmaken.jpg

Sinterklaas op bezoek! PDF Print E-mail

SinterklaasOok dit jaar heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan Scouting The Buffalo's! Terwijl de Bevers en Esta's vrolijk aan het zingen waren, kwamen de Sint en zijn Pieten onverwacht het lokaal binnen. Eenmaal van de schrik bekomen mocht iedere Bever en Esta even bij Sinterklaas komen. Sinterklaas wist over ieder kind wel iets te vertellen, want het Grote Boek zat boordevol verhaaltjes. Niet alleen de kinderen maar ook de leiding mocht een liedje voor Sinterklaas zingen. Opeens stond er ook een tweede Sinterklaas in het lokaal! Hoe kon dat nu toch...?

Dit bleek Jan-Hilco te zijn die verkleedt was als 'hulp-Sinterklaas'! Daar was de echte Sinterklaas natuurlijk niet blij mee! Jan-Hilco vertelde dat hij dacht dat Sinterklaas niet langs zou komen, en dat vond hij zo zielig voor de kinderen dat hij zelf maar voor Sinterklaas ging spelen. Na deze uitleg vond Sinterklaas het gelukkig niet zo erg meer, maar dat mocht Jan-Hilco niet meer doen!

Iedereen heeft zelfs een cadeautje gekregen: een echte Scoutingtas. Helemaal blauw en met mooie gele letters, precies de kleuren van de groep! Nu kan iedere Scout zijn Scoutingspullen in de tas bewaren, dan raakt het ten minste niet meer kwijt.

Helaas moesten de Sint en zijn Pieten weer verder met bezoekjes brengen, maar Sinterklaas heeft beloofd om ook volgend jaar een bezoekje te komen brengen! Dus Scouts: als jullie allemaal lief zijn, dan krijgen we vast ook weer een cadeautje!

DSC0230 DSC0220 DSC0225 DSC0200
DSC0217 DSC0214 DSC0215 DSC0229
DSC0224 DSC0238

 

 
RocketTheme Joomla Templates