boerenkoolloopsneeuw.jpg

Scouting The Buffalo's viert 70 jarig jubileum PDF Print E-mail

Scouting The Buffalo's bestaat dit jaar 70 jaar en dat gaan we groots vieren. Dit doen we middels een groepsweekend met onder andere een excursie en een barbecue. Wij verzamelen op vrijdag 11 september om 20:00 uur op het troephuis en we zijn klaar op zondag 13 september om 13:00 uur. Dit groepsweekend is niet alleen voor leden maar ook voor ouders, broertjes en zusjes.

Ouders, broertjes en zusjes kunnen er ook voor kiezen om slechts bepaalde delen mee te doen of om thuis te slapen. Voor deelnemers die alleen de excursie meedoen is het verzamelen op zaterdag om 9:45 uur op het treinstation van Zandvoort. Voor de mensen die alleen bij de barbecue aanwezig zijn is de starttijd zaterdagavond 17:00 uur op het troephuis.

Het enige wat wij graag van tevoren willen weten is wie er allemaal komen. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Voor deelname aan de excursie is de volledige naam en geboortedatum noodzakelijk in verband met het vervoer. Kinderwagens kunnen gewoon mee. Kinderen van 12 jaar en ouder moeten in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs tijdens de excursie. Er zijn aan dit weekend geen kosten verbonden, behalve de drankjes die wij aanbieden voor een klein prijsje. Wel vragen we aan degene die met de excursie meegaan of ze in het bezit zijn van een kortingskaart voor de trein, want ook wij letten op de kleintjes.

Is iets niet duidelijk of zijn er vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 
RocketTheme Joomla Templates