welpen_tegelen.jpg

Zet je in voor Serious Request! PDF Print E-mail

 

Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj's zijn zes dagen opgesloten in het glazen huis en eten gedurende die periode niet. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild. Dit jaar staat het glazen huis in de buurt, namelijk Haarlem. Wij willen als scoutinggroep ook ons steentje bijdragen. Daarom zijn er twee acties door de groep opgezet, namelijk een lege flessen actie en een walking dinner.

Lege flessen actie
Neem je lege flessen mee naar scouting, want het statiegeld doneren wij volledig aan Serious Request! Voor ieder ingeleverde statiegeldfles ontvang je een bonnetje. Aan het eind van de actie (22 november) kun je met je lootje een kleine prijs winnen. Dus neem je lege statiegeldflessen mee naar de opkomst en steun het goede doel.

Walking Dinner
Speciaal voor Serious Request hebben Scoutinggroep The Buffalo's en Strandpaviljoen Thalassa 18 de handen ineen geslagen. Om geld in te zamelen voor Serious Request wordt een Walking Dinner georganiseerd. Een Walking Dinner is een concept waarbij je tijdens het diner niet aan tafel hoeft plaats te nemen.

Op vrijdag 21 november 2014 ben je vanaf 18:00 uur van harte welkom bij Strandpaviljoen Thalassa 18. Gedurende de avond zul je verrast worden met diverse culinaire hapjes en kleine gerechtjes. Deze gerechtjes worden in maar liefst zes gangen geserveerd. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu. De menukaart kun je hieronder bekijken. Drankjes zijn voor eigen rekening. Er is voldoende gelegenheid om na de laatste gang te blijven voor een drankje. Om 23:30 uur zal Thalassa de deuren sluiten.

Deelname aan de Walking Dinner kost €32,50 per persoon en €15,- per kind, waarvan €20,- per volwassene en €10,- per kind naar Serious Request gaat. Schrijf je snel in want er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar! Inschrijven kan via http://www.eventbrite.nl/e/registratie-serious-request-walking-dinner-13696820559

 
RocketTheme Joomla Templates