welpen_tegelen02.jpg

Kom naar onze open dag op 14 september! PDF Print E-mail

Open dag 2013Kampvuurtje stoken, tochten lopen en torens bouwen: dat is waar de meeste mensen aan denken als ze het woord Scouting horen. Toch is Scouting, vroeger de padvinderij geheten, veel meer dan dat! Om dat te bewijzen houdt scoutinggroep The Buffalo's uit Zandvoort op zaterdag 14 september een open dag. Tijdens deze dag kan iedereen vanaf vijf jaar actief meedoen met alles wat de scoutinggroep te bieden heeft. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Maak je eigen brood op een kampvuur, zoek een schat met GPS, strijd mee in de estafette, overwin de stormbaan en nog veel meer. Voor iedere behaalde activiteit krijg je een stempel. Met een volle stempelkaart verdien je het 'Scout it out' diploma. Laat je uitdagen en haal de avonturier in je naar boven!

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Bij Scouting maak je vrienden voor het leven!

Nu heb je misschien allemaal vragen, zoals 'Wat kost dat nou?' of 'Waar kan ik zo'n uniform halen?'.... Al deze vragen  en meer kun je stellen tijdens de open dag, maar je kunt ook hier klikken voor meer informatie als je voor het eerst een bezoekje komt brengen.

De leden van scoutinggroep The Buffalo's komen iedere zaterdag bij elkaar, dus mocht je tijdens de open dag niet kunnen dan ben je op een andere zaterdag natuurlijk ook van harte welkom. Je mag sowieso drie keer vrijblijvend komen kijken! Wees erbij op zaterdag 14 september van 14:00 tot 17:00 uur op het clubgebouw aan de Duintjesveldweg in Zandvoort, een zijpad van de Thijsseweg. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 - 30231975 of neem een kijkje op onze facebook pagina http://www.facebook.com/ScoutingTheBuffalos
 
RocketTheme Joomla Templates