boerenkoolloopsneeuw.jpg

Help ons aan gratis geld! PDF Print E-mail

Vomar spaaractieHet klinkt te mooi om waar te zijn: gratis geld. En toch kan het! Wie bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doet kan ervoor zorgen dat onze scoutingkas gratis gespekt wordt.

De Vomar heeft een gratis Klant-Is-Koning kaart, beter bekend als de KIK-kaart. Deze kaart kun je gratis bij de servicebalie aanvragen. De KIK-kaart geef je aan de caissière. Op de kaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan de scoutinggroep uit. Het kost je zelf dus niets! Hoe meer leden bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer de scoutingkas gespekt wordt - zonder dat de leden of de scouting daar iets voor hoeft te doen of te betalen. Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag.

En wat ook zo mooi is, ook niet-leden kunnen helpen met sparen. Dus vraag je familie, vrienden, kennissen en buren om mee te helpen. Het enige wat de groep nodig heeft zijn de voor- en achternaam van de kaarthouder en het KIK-kaartnummer. Deze gegevens kun je mailen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Dankzij jouw bijdrage kan scoutinggroep The Buffalo's de contributie zo laag mogelijk houden, leuke activiteiten organiseren en nieuw speelmateriaal aanschaffen. Wacht dus niet langer en help mee!

 
RocketTheme Joomla Templates